Младежкият национален отбор на България допусна много тежка загуба в

...
Младежкият национален отбор на България допусна много тежка загуба в
Коментари Харесай

Младежите на България с тежко поражение в Турция

Младежкият народен тим на България позволи доста тежка загуба в последния си мач на Анталия Къп - 21. Отборът на Александър Димитров падна с 1:5 от Северна Македония. Като цяло тежкият резултат не дава отговор изцяло на показаното на терена от двата отбора, само че противникът съумя да се възползва от всичките си положения пред Светослав Вуцов, а нашите не бяха оптимално прецизни и не съумяха да материализират по най-хубавия метод териториалното си предимство през по-голямата част от срещата. Единственото попадение за България бе дело на юношата на Лудогорец Доминик Янков.

Съседите откриха резултата в десетата минута, откакто при едно центриране вратарят Вуцов боксира топката, само че не съумя да я почисти по най-хубавия метод и противникът продължи да играе с топката и футболист на "червените " я прати с глава в опразнената врата.

В 30-ата минута македонците означиха втори гол. Играч на Северна Македония бе изтърван отляво на офанзивата и с пас по земя откри собствен съотборник на задната греда, с цел да стане резултатът 2:0. В 50-ата минута намалихме резултата. Пас отдясно по земя откри капитана Доминик Янков на чиста позиция и халфът на разградчани засече топката във вратата. Осем минути по-късно Македония стигна до трети гол.

Отбраната ни бе преодоляна с пас в зад линията, след което футболист на противника подаде на собствен съотборник прострелно по земя, който засече кълбото в мрежата. В 76-ата минута допуснахме четвърти гол във вратата си. Центриране към далечната греда и футболист на македонците с плонж прати топката за четвърти път във вратата на Вуцов. Десетина минути преди края пристигна и пети гол във вратата на България.

Футболист на Македония бе оставен самичък против Вуцов, като в началото не съумя да го преодолее, само че топката рикошира в Емануел Мирчев и влезе в мрежата ни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР