Младежката организация на политическа партия ГЕРБ в Пловдив реализира традиционната

...
Младежката организация на политическа партия ГЕРБ в Пловдив реализира традиционната
Коментари Харесай

МГЕРБ в Пловдив отбеляза Деня на Европа СНИМКИ

Младежката организация на политическа партия ГЕРБ в Пловдив осъществя обичайна си самодейност във връзка 9 май - Денят на Европа. Младежите поздравиха жителите и гостите на града със особено направени за задачата брошури, съдържащи информация за събитията от 09.05.1950 година, Европейския съюз и ролята на България в него.

Инициативата на Младежи ГЕРБ Пловдив-град се реализира в реконструираната по европейска стратегия Цар Симеонова Градина. Мястото бе придобили изключителна известност Пеещи фонтани, които в последните години се трансфораха в емблема за града и извънреден образец за европейската взаимност. Посланието на самодейността бе да се напомни, че европейското развиване на България е без конкуренция.

„ Радостен съм, че пловдивчани са толкоз позитивно настроени към европейската концепция и дават висока оценка на построеното благодарение на европейската взаимност. Гордея се, че съм жител на България, която е част от Европейския съюз - най-демократичният и най-социален политически съюз в света, с най-мощната стопанска система! Честит ден на Европа! ”, съобщи Мирослав Тенев от управлението на МГЕРБ Пловдив-град.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР