Младежката организация на ГЕРБ обяви за спекулация и провокация скандала

...
Младежката организация на ГЕРБ обяви за спекулация и провокация скандала
Коментари Харесай

Младежите на ГЕРБ за скандала с конференцията в НДК: Спекулация и провокация

Младежката организация на ГЕРБ разгласи за нечиста сделка и провокация абсурда с извършената у нас европейска младежка конференция, след която някои от водачите се оплакаха, че е бил сервиран безвъзмезден алкохол, а участниците заведени в бар с полуголи танцьорки.
 Полуголи танцьорки и безвъзмезден алкохол възмутиха европейските юношески водачи в София
" Ние, младежите от най-голямата национална младежка политическа организация заявяваме, че в полза на отбраната на световните и районни цели свързани с провеждането на сполучливи политики в полза на младежите на Европа и България, изрично заставаме против всевъзможен жанр спекулации и провокации, целящи да уронят престижа както на страната ни, по този начин и на европейските институции. С които партнираме сполучливо във всеки един развой, обвързван с осъществяването на нашите цели и задължения като лоялни членове на Европейски Съюз. Смятаме, че това би бил опит да се омаловажи труда на България и устрема на страната да издига младежката тематика на висотата, която нейната значителност заслужава ", пишат в декларация от организацията.

За недоволството на част от делегатите се разбра от публикация в европейското онлайн издание Euractiv, което написа, че " Европейска младежка конференция под патронажа на българското европредседателство остави горчив усет ". И описа за  извършената предходната седмица конференция на Европейския юношески конгрес в НДК. Част от младежите участници в събитието са останали извънредно недоволни от разнообразни организационни недоразумения, като да вземем за пример от безплатния алкохол и танцьорките в бара на празненството след конференцията, само че също и от обстоятелството, че трябвало да платят сами самолетните си билети.

Позиции пуснаха и младежката организация на Българска социалистическа партия, както и Министерството на спорта, което бе уредник на събитието. Според министерството наличието на мероприятията отвън формалната стратегия не е било наложително.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР