Младежката организация на ГЕРБ, депутати и привърженици на партията се

...
Младежката организация на ГЕРБ, депутати и привърженици на партията се
Коментари Харесай

Членове и симпатизанти на ГЕРБ пазят дома на Борисов от готвена провокация

Младежката организация на ГЕРБ, депутати и последователи на партията се събраха пред къщата на министър-председателя в оставка Бойко Борисов в Банкя. Те обясниха - там са, с цел да защитят дома му от " готвена провокация и опит за посягане ".

" Тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на нормалните обвинени в Банкя ", съобщи Георг Георгиев - ръководител на МГЕРБ и депутат от ГЕРБ-СДС, във видео, излъчено във фейсбук от пресаташето на партията Никола Николов.

" В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на нормалните обвинени - разпопения поп, една някогашна премиерка, претендент за президент на една от опозиционните партии. Хора, които са известни със своето грозно и смело държание. Хора, които с изключение на да идват пред домовете на хората, да ги тероризират и тормозят - друго не вършат. Тези същите хора би трябвало да знаят, че даже в ден като днешния - ден за примирение, в който всички би трябвало да сме със фамилиите си, вгледани към себе си и духовното, ние се организирахме доста бързо ", съобщи Георг Георгиев.

" Те ще срещнат едни решителни хора, подкрепяни от една вярна идея. Кауза, която на никого не е навредила, която в никакъв случай никого не е ощетила. Нека се знае, че ние зачитаме, доста сме толерантни и положителни, само че имаме и своя лимит. Прекрасни великденски празници. Отиваме си, само че дано е ясно - това ще се повтори в случай че те тръгнат по същия метод още веднъж към нас ", сподели Георг Георгиев.
https://www.facebook.com/100015197742769/videos/1162446134271967
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР