Младежите от варненския Ротаракт клуб Варна и Евксиноград се включиха

...
Младежите от варненския Ротаракт клуб Варна и Евксиноград се включиха
Коментари Харесай

Младежи от Варна събраха два тона храна за празниците на нуждаещи се

Младежите от варненския Ротаракт клуб Варна и Евксиноград се включиха като доброволци в националната акция “Купи и Дари ”, която тази година се състоя със съдействието на огромна верига хранителни магазини, оповестяват уредниците.

В рамките на самодейността в два пункта на града варненци и посетители на града събраха повече от 2 тона хранителни артикули от първа нужда за самотни и нуждаещи се от поддръжка, изключително в тежките зимни месеци хора от района.

Младежите сами занесоха до домовете ѝм събраните 2349 кг. От старта на акцията през далечната 2007 година до в този момент младежите са заредили с внимание и топлота стотици варненци в потребност.

Даренията, събирани по едно и също време в по-големите градове на страната са ориентирани главно към домове за деца лишени от наставнически грижи, обществени кухни, домове за възрастни, фондации и други

Тази година артикули получиха и фондация “Mилостиво сърце ”, читалище “Баръш ”;, библиотека “Шакир Зюмрезаде ”, както и домове за хора в потребност в с. Тополи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР