Младежи от ГЕРБ заснеха призив от емблематичното стълбище без парапетКандидат-депутатът

...
Младежи от ГЕРБ заснеха призив от емблематичното стълбище без парапетКандидат-депутатът
Коментари Харесай

Младежи от ГЕРБ: Не искаме в държавата на баджанаците


Младежи от ГЕРБ снимаха апел от емблематичното стълбище без парапет

Кандидат-депутатът от коалиция „ ПП-ДБ “ Лена Бориславова гласоподава в неделя и разгласява очевидно остаряла фотография с годеника си Мирослав Иванов.

„ Гласувах, с цел да има повече усмихнати хора в България; За да могат младите да имат избор дали да останат в България, а не да са принудени да отидат в чужбина; За да могат възрастните хора да се изправят и да изживеят старините си почтено, а не да чакат в мизерия; За да не ме е позор от моите представители у нас и навън… Защото преди 2 години те имаха болшинство и определяха разпоредбите, а към този момент не могат! Затова има смисъл! “, написа тя.

По-късно Бориславова гласоподава и с претендента от „ Промяната “ Ицо Хазарта.



Младежи от ГЕРБ снимаха апел от емблематичното стълбище от видеото на Бориславова с Кирил Петков. В профила си във Facebook го показа Даниел Александров.

„ Не желаеме младежите да имат за образец хора като Кирил Петков, Лена Бориславова и Асен Василев! Не желаеме да живеем още веднъж в страната на баджанаците и парите за просвета да бъдат давани за трансджендър бинго празненства! “, написа той.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР