Младата певица, която отдавна не свързваме със сладникавия образ на

...
Младата певица, която отдавна не свързваме със сладникавия образ на
Коментари Харесай

Майли Сайръс: Нямам проблем с пиенето

Младата певица, която от дълго време не свързваме със сладникавия облик на Хана Монтана, постоянно е говорила искрено – и за любовта, и за сексуалността, а в този момент го прави и за зависимостите си и за умеенето да останеш изтрезнял и да се върнеш към себе си, когато си податлив най-вече да се мразиш.

Майли Сайръс, която през лятото съобщи, че от няколко месеца не протяга ръка към каквито и да било опиати, призна неотдавна в изявление за Apple Music, че по време на пандемията е нарушила въздържанието си и е пила алкохол. В момента обаче още веднъж се пробва да бъде трезвена, споделя изпълнителката на Nothing Breaks Like A Heart. „ Не се ядосвай на себе си, а се запитай: Какво се случи? “, са думите, които й оказват помощ да се върне към тази непоклатимост, от която има потребност. „ Нямам проблем с пиенето, имам проблем с решенията, които взимам, откакто мина несъмнено равнище... Ставам доста импулсивна. “ Точно по тази причина решила да изключи алкохола от метода си на живот, за нея е елементарно да остане трезвена, в случай че реши да го направи, тъй като се дефинира като задоволително дисциплинирана. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus)

Последните две години не бяха от най-лесните за Майли – и поради разпадането на брака й с тийнейджърката й обич Лиъм Хемсуърт, и поради опустошителния пожар, унищожил дома й в Малибу, и поради интервенцията на гласните струни. „ Никога не е уместно време къщата ви да изгори, в никакъв случай не е уместно време да преминете през бракоразвод, в никакъв случай не е уместно време баба ви да почине. Случва се, когато би трябвало да се случи, и не е елементарно “, споделя певицата, която признава, че си разрешава да се оставя на страстите си, като се усамотява вкъщи и изключва всички устройства. „ Изтощително е, само че се усещам толкоз добре на идващия ден. “

Опитите да се върне към себе си и към нещото, което прави най-добре – музиката, явно стават все по-успешни за Майли, тъй като неотдавна се появи нейният седми албум – Plastic Hearts. След невероятния триумф на парчето Midnight Sky, неотдавна певицата изненада и с дуетна ария с Дуа Липа – Prisoner, която за Сайръс е следващата, в която пази женската мощ и непокорство. Певицата влиза и в ролята на режисьор на последните си два шлагера, като за Prisoner работи взаимно с Алана Охърлихи.

И до момента в който чакаме следващата провокация на Майли, си пускаме тъкмо това парче, още един път!



 
Ема Робъртс за диагнозата ендометриоза и сложното зачеване

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР