Младата красива изгора на Димитър Рачков, Анита, отпразнува 23-тия си

...
Младата красива изгора на Димитър Рачков, Анита, отпразнува 23-тия си
Коментари Харесай

Родителите на Рачков порязаха жестоко Анита

Младата красива възлюбена на Димитър Рачков, Анита, отпразнува 23-тия си рожден ден преди дни, като подвигна шумно и цветно празненство край басейна в къщата на артиста, която се намира в Панчарево.

Блондинката предложения най-близките си другари и родственици, само че несъмнено е направило усещане и кой не участва на тържеството. Всъщност, съвсем никой от кръга на Рачков не е почел купона, като се изключи сина му Димитър и някогашната му жена Христина. Родителите на артиста обаче не регистрираха наличие и това може би е явен знак, че те не утвърждават връзката му с Анита, както се говореше и преди.

Все отново, възрастовата разлика сред Рачков и младата му възлюбена е цели 27 години, което евентуално не се вписва в визиите за задоволително на мнозина. Изглежда обаче, че водещият не обръща внимание на този факт и има в действителност съществени планове към Анита, с която дели един дом към този момент цели две години.

Анита от своя страна не пропусна да показа малко фрагменти от рождения си ден, като виждаме, че тематиката на празненството може би е била Мексико, защото тя е със сомбреро на няколко фотоси, а от фотосите струи характерен мексикански дух.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР