Младата българска актриса усети вълнението от това да бъде номинирана,

...
Младата българска актриса усети вълнението от това да бъде номинирана,
Коментари Харесай

Мария Бакалова за бляскавите тоалети и подготовката за червения килим

Младата българска актриса усети вълнението от това да бъде номинирана, а постоянно и наградена, за най-престижните оценки в киното. За страдание, пандемията не й даде опция да им се наслаждения пълноценно и да премине по аления килим по този начин, както й се поставя. Въпреки това  към момента има вяра да се включи в Оскарите онлайн, тъй като по време на идната гала няма да има директни.

Всичко това обаче не попречи на 24-годишната българка да се подрежда всякога измежду най-стилните дами, въпреки и виртуално. Да, добре че са обществените мрежи, с цел да забележим множеството от тях в цялостния им искра.

На другите гала видяхме Мария в тоалети на, и откакто на „ Златен глобус “ завоюва всички аплодисменти с роклята си на, тя се довери на марката и за, където беше номинирана в категорията за най-хубава поддържаща женска роля. Пред Harper’s Bazaar UK актрисата споделя, че точно тъй като всичко се случва виртуално може да си разреши да бъде по-смела и по-креативна в избора си на визии.
               

„ Все още се пробвам да намеря своя жанр. Експериментирам, виждам какво вършат дизайнерите, какви са трендовете и беше вълнуващо, тъй като съумях да нося разнообразни неща. Надявам се стилът ми да се развива непрекъснато, с цел да мога да демонстрирам разнообразни страни от себе си “, споделя Мария. До нея компактно е и стилистката Джесика Пастър, която я направлява в избора й и бихме споделили извънредно сполучливо.

За последната гала на премиите БАФТА тя беше ослепителна в рокля от органза, тюл и камъни на Armani Prive, а гримът й също е изработен с артикули на Armani Beauty от гримьора Джеймс Молоу. Той дружно с фризьора Патрик Уилсън са компактно до нея на всеки виртуален червен килим. „ Другото, което ме кара да се усещам красива, е верният аксесоар, както прическата и грима “, добавя Мария. А ние нямаме самообладание да забележим кой дизайнер ще избере за церемонията на премиите „ Оскар “.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР