Млада майка остава без лечение, защото няма необходимите средства. Жената

...
Млада майка остава без лечение, защото няма необходимите средства. Жената
Коментари Харесай

Млада майка има нужда от лечение, за да се грижи за децата си

Млада майка остава без лекуване, тъй като няма нужните средства. Жената би трябвало да се подложи на лекуване в Турция. Тя страда от вроговяващ плоскоклетъчен карцином на ларинкса. Хриси би трябвало да се подложи на химио и лъчетерапия, само че неогходимата сума за това, е непостижима за нея.

Да спасим една майка да остане до фамилията си.

Ето какво показа тя:

„ Здравейте, положителни хора!

Обръщам се към вас с молба за помощ, споделям се Хриси от Пловдив и съм на 39г. Съвсем скоро преди от към 6месеца, чух страшната диагноза - вроговяващ плоскоклетъчен карцином на ларинкса!

Диагнозата е смазваща. Аз съм прелестна и любяща майка на две девойки на 15г и 9г,обикновен и трудещ се човек, като всички вас! След като чух страшната диагноза, потърсих помощ от Турска клиника Аджибадем, където след извършени проучвания и диалози с професори ми дават вяра за справяне с заболяването.

В момента съм минала четери курса на тежка химиотерапия и чакам скоро да чуя положителната вест, тумора да се е смалил и да мога да продължа борбата с последващото лекуване което ще е химио+лъчетерапия. При първичните диалози с онколозите и радиолозите от турската клиника, сумата за лекуването ще е към 40000евро, сумата е непостижима за мен и фамилията ми!

Моля ви, дано се обединим в тази нелека битка за живот и да бъдете до мен, с цел да се оправя. Благодаря ви!

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР