Млада жена стана неузнаваема, след като тежка реакция от разтварянето

...
Млада жена стана неузнаваема, след като тежка реакция от разтварянето
Коментари Харесай

Младо момиче се наду страшно заради процедура СНИМКИ

Млада жена стана неузнаваема, откакто тежка реакция от разтварянето на филъра за устни накара лицето й да се подуе съществено.

24-годишната Шона Харис мислела, че ще почине, когато нейният козметик ѝ сложил инжекция.

Шона, рентгенолог от Бридженд, Уелс, получила първите си 0,5 мл филър за устни, когато била едвам на 18 години, и спомагателен 1 мл на 22. Тя обаче беше решила да разтвори съществуващия си филър, преди да добави с още 1 мл.

 „ Отидох да ми разтворят филъра за устни, тъй като в предишното си бях слагала филър за устни и всичко беше наред “, споделя англичанката.

Усложненията почнали, когато филърът, който желала да разтвори, бил „ мигрирал “, написа Metro.

„ Веднага разбрах, че нещо не е наред. Тя ми даде разтворителя и устните ми просто издуха. Попитах естетичката дали е обикновено и тя сподели „ да, устните на хората са склонни да се подуват “, само че не изглеждаше обикновено. След това започнах да получавам уртикария по клепачите си през идващите пет минути, които бяха в действителност сърбящи и мъчителни. След това в границите на 10 минути лицето ми беше цялото взривено и подуто. Не можех да видя нищо ", споделя Шона.

„ Лицето ми беше изцяло подуто, тъй че козметичката взе колата ми и ме закара до незабавна помощ. Изглеждах неузнаваема ", добавя момичето.

Шона сподели, че до момента в който е била в колата за незабавна помощ, дишала мъчно и е мислела, че ще почине.

 „ Тялото ми беше покрито с уртикария. Имах възприятието, че кожата ми гори. Веднага щом влязох, не можех да вдишвам. Не можех да отговоря на въпросите им, тъй като не можех да вдишвам. Всички медицински сестри бяха обезпокоени. Когато ми дадоха адреналин, той отвори дихателните ми пътища и дишането ми се усъвършенства. Но лицето ми беше подуто дни по-късно. Наистина се притеснявах дали лицето ми ще спадне. Не излязох от къщата три дни ", споделя Шона.

Реакцията на Шона да разтвори филъра си за устни се дължи на алергична реакция към хиалуронидаза,  настояват лекарите.

Хиалуронидазата е разтворим протеинов ензим, който постоянно се употребява от естетиците за разграждане на хиалуроновата киселина, намираща се във филъра за устни.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР