Млад шофьор губи управление над автомобила си в жилищен квартал

...
Млад шофьор губи управление над автомобила си в жилищен квартал
Коментари Харесай

Млад шофьор помете паркирани автомобили в Ямбол

Млад водач губи ръководство над автомобила си в жилищен квартал в Ямбол. Колата, която съгласно очевидци се е движила много бързо, се блъска в паркирани пред жилищен блок коли. В колата е пътувало и младо момиче, като тя и водачът не са потърпевши, заяви.

Нанесени са вреди на паркираните пред кооперацията коли. Живеещи там споделят, че се опасяват да пресичат. Мястото дефинират безусловно като автомобилна писта. Настояват за слагане на ограничители на скоростта по пътя и пешеходни пътеки.

Катастрофата пред блока в ямболския квартал „ Граф Игнатиев ” е снимана от охранителна камера.

Минути преди да се случи от там минава Десислава.

„ Точно тук минах, щях да съм размазана като домат. Прибирах се, минавах тъкмо сред тези две коли. Качвам се горе, нямаше 2-3 минути и се блъснаха ”, споделя Десислава.

„ Видях по какъв начин момчето идва от светофара. Много мощно караше и щеше да се забие в такситата, обаче изви и пристигна в колите ”, споделя Атанаска.

От фрагментите се вижда по какъв начин ръководената от малко над 20-годишния водач кола излиза от кръстовището с огромна скорост. Подхлъзва се или губи надзор на мокрия път и се удря в два паркирани пред блока автомобила.

Хората, живеещи в региона, се оплакват, че там се кара като на писта и упорстват да бъдат взети ограничения. От общината в Ямбол са осведомени с проблематичния сектор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР