Млад мъж в Тайланд употребявал марихуана и отрязал пениса си

...
Млад мъж в Тайланд употребявал марихуана и отрязал пениса си
Коментари Харесай

Мъж отряза пениса си след употреба на марихуана

Млад мъж в Тайланд употребявал марихуана и отрязал пениса си на фона на разрастваща се неуравновесеност. Лекарите, лекували мъжа, разказват необичайния случай в публикация в Journal of Medical Case Reports.

23-годишен тайландец, който употребявал марихуана в продължение на 2 години, прекратил използването ѝ за 3 месеца, само че още веднъж почнал да пуши два бонга (еквивалент на 2 грама) марихуана. Два часа по-късно имал ерекция, почувствал мощна непрекъсната остра болежка в пениса си и декларирал, че главичката му наподобява деформирана. Опитвайки се да се отърве от болката, той взел ножица и първо разрязал кожата на пениса няколко пъти, а по-късно го отрязал изцяло, оставяйки пънче от няколко сантиметра.
След преболедуване от КОВИД и дълъг КОВИД: пенисът и тестисите може да се свият
Буквално всеки ден учени откриват нови и нови провали върху човешкото тяло вследствие от ковид SARS-CoV-2. Един случай обаче б...
Прочети повече
Два часа по-късно мъжът бил признат в болничното заведение с непрестанно кървене. Там незабавно получил антибиотици и ваксина против тетанус. Лекарите почистили раната и създали отвор, през който мъжът да може да уринира. Въпреки че донесъл със себе си отрязания пенис, нямало по какъв начин той да бъде зашит назад - органът бил в доста неприятно положение, даже мравките съумели да стигнат до него.

Мъжът бил прегледан и от психиатър. Пациентът съобщил, че виждал движещи се сенки и чувал птици и инсекти при постъпването. В останалото той бил вменяем, не бил податлив към самоубийство, отричал меланхолия.

Мъжът прекарал две седмици в болничното заведение, като получавал и антипсихотични препарати. При изписването му към този момент не били следени халюцинации или други признаци на делириум.

Случаите на ампутация на пениса след приложимост на опиати не са необичайност, споделят лекарите. Те оаче не са доста популяризира при потреблението на канабиноиди. Впрочем по-ранни проучвания сочат, че приемането на канабиноиди усилва риска от развиване на шизофрения – а при нейните прояви пациентите също от време на време осакатяват гениталиите си.
В Тайланд оферират услуга за избелване на половия орган
Клиника в Банкок, която притегля по 100 мъже месечно с услугата си по избелване на пениса, провокира неспокойствие в Тайланд, а консуматори...
Прочети повече
„ Като цяло породената от канабиса неуравновесеност е непряк резултат, който може да докара до нарушена преценка и ненадейно самонараняване “, означават създателите на публикацията.

Лекарите възнамерявали в бъдеще да създадат още една интервенция на пациента, която да удължи пениса му. Мъжът обаче се преместил и лекарите изгубили връзка с него.

 

 

Още от ИНТЕРЕСНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР