Млад мъж от Варна ще бъде съден за държане с

...
Млад мъж от Варна ще бъде съден за държане с
Коментари Харесай

Ще съдят 21-годишен за разпространение на марихуана

Млад мъж от Варна ще бъде съден за държане за разпространяване и разпространяване на марихуана по обвинителен акт на Окръжната прокуратура в града

21-годишният В.Г. бе предаден на съд от Окръжна прокуратура - Варна за това, че без съответно позволение, държал за разпространяване и популяризирал високорискови наркотични субстанции - закононарушение по чл.354а, ал.1 по отношение на член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.

През 2021 година обвиненият не работел и се занимавал с разпространяване на наркотични субстанции - марихуана, с която се снабдявал по незнайни все още канали и продавал на разнообразни лица. Продажбите осъществявал от вкъщи си в град Белослав.

На 15 май 2021 година младият мъж осъществил пред дома си продажбата на две пакетчета марихуана. Малко след договорката, купувачите били арестувани от чиновници на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна. А няколко дни по-късно било осъществено претършуване в дома на продавача В.Г. Там били открити количества марихуана, разпределени в пакетчета, саморъчно свита цигара, дребна сума пари.

Предстои Варненският областен съд да насрочи дата за разглеждане по делото против обвинения. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване отнемане от независимост от две до осем години и санкция от пет до двадесет хиляди лв..
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР