Мизия. Искаме достоен живот. Този призив отправиха към народните представители

...
Мизия. Искаме достоен живот. Този призив отправиха към народните представители
Коментари Харесай

Жители на Мизия към БСП: Искаме достоен живот

Мизия. Искаме заслужен живот. Този апел насочиха към народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ жителите на Мизия. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Те показаха увереност в потребността от държавна политика в поддръжка на работещите родители, като мярка за превъзмогване на демографската рецесия. Гражданите показаха и нуждата от предварителна защита на зачестилите случаи, в които деца раждат деца. Те обявиха, че стопанската система в района е мощно подвластна от земеделието и е нужна мощна промяна в бранша. Според тях това е единственият път към възкръсване на Северозападния район. В тази връзка, те показаха поддръжка към предлаганите от левицата ограничения за заслужено систематизиране на дотациите сред зърнопроизводители, зеленчукопроизводители и животновъди. Като главен проблем показаха и неналичието на налично опазване на здравето и споделиха, че по тази причина им се постанова да пътуват до плевенската болница.
Зам.-председателят на ПГ на левицата Антон Кутев изясни, че целият смисъл на „ Визия за България “ е повече страна във всеки един от другите браншове на страната, по друг метод. „ Имаме потребност от повече страна в стопанската система - в елементи от нея, като енергетиката, става въпрос за директно присъединяване при собствеността – ЕРП-тата и атомната централа да са държавни, а в други, като фармацефтиката, да се взе участие през по-силна регулация “, изясни социалистът. По думите му страната би трябвало да влезе във функционалностите си и да подсигурява сигурността на всички български жители, тъй като сега правосъдната система и полицията не работят по този начин, както жителите желаят. „ Нуждаем се от повече страна и в региона на опазването на здравето – парите не да следват пациента, а да отиват в общинските и държавните лечебни заведения, а не в частните. Същото важи и за образованието – общественият запас да се насочва към държавните и общински учебни заведения, а не в частните “, безапелационен бе Антон Кутев..
Народният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия в България “ Милко Недялков акцентира, че когато приказваме, че страната би трябвало да си е на мястото, това не значи държавното управление, не всяка обособена институция, а всички институции дружно, в синхрон- по този начин, че да реализират това, което хората желаят. „ Трябва да работим за такова държавно устройство, в което ползите на хората и ползите на институциите да съответстват “, сподели още той. По думите му главен проблем на хората в дребните обитаеми места, като Мизия, е задоволяването на главните човешки потребности. „ Визия за България “ се обръща към българите в цялата страна, а освен в огромните обитаеми места. Основен приоритет в нея ще бъдат и ограничения за подкрепяне на Северозападна България “, съобщи Милко Недялков.
Областния ръководител на БСП-Враца Ивайло Лилов акцентира, че социалистите от цялата област ще събират направените оферти, рецензии и отзиви, с цел да добавят Визията с ограничения за района на Северозападна България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР