Mitsubishi Motors разпространи нова информация за новото си компактно SUV

...
Mitsubishi Motors разпространи нова информация за новото си компактно SUV
Коментари Харесай

Mitsubishi подгрява за новото си компактно SUV

Mitsubishi Motors популяризира нова информация за новото си плътно SUV пазарно предложение, което ще дебютира по време на GAIKINDO Indonesia International Auto Show при започване на август.

Новата информация от Mitsubishi е обвързвана с бордовата система на модела, която ще предложи опция на лидера да избира сред четири съществени режима на работа, включително и Wet (Мокро), което се случва за първи път в автомобил на марката. Останалите три режима са Normal, Gravel (Чакъл) и Mud (Ud.)

Допълнително успокоение по време на ръководството на новия SUV модел, от Mitsubishi дават обещание и с помощта на отстоянието на купето от пътя на цели 222 мм.



Друго, върху което подчертават от Mitsubishi, е новата Dynamic Sound аудиосистема на автомобила, която е създадена взаимно с Yamaha Corporation.

" Вътрешността на автомобила, която служи като аудио стая, реализира оптимално възстановяване на качеството на звука, с цел да разкрие цялостния капацитет на високоговорителите ", споделят от Mitsubishi. " Системата контролира освен равнището на звука, с цел да подхожда на скоростта на транспортното средство, само че и самото качество на звука, осигурявайки животворен бас и ясни междинни и високи тонове даже при шофиране по неравна повърхнина "

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР