Митница Бургас задържа за нарушени права върху интелектуална собственост 6

...
Митница Бургас задържа за нарушени права върху интелектуална собственост 6
Коментари Харесай

Митничари задържаха над 6 хиляди облекла с лого на световни марки

Митница Бургас задържа за нарушени права върху интелектуална благосъстоятелност 6 040 спортни дрехи с лого на 5 международни марки, оповестиха от Агенция „ Митници”.

На 13.06.2018 година, след предварителна селекция от чиновници от отдел „ Митническо разузнаване и следствие " в Митница Бургас, е осъществена щателна митническа инспекция на товарен автомобил с платове и дрехи от Република Турция за Република Полша. Стоката е показана за митническо оформяне в Митница Бургас. При инспекцията, митническите чиновници откриват, че 31 от колетите в камиона съдържат мъжки и дамски спортни дрехи с обозначения на световноизвестни марки, за които има основателни подозрения, че са подправени.

В осъществяване на Регламент (ЕС) № 608/2013 и Закона за марките и географските означения са конфискувани 4 080 дамски и мъжки къси панталони с лого „ "Adidas " и 1 960 тениски с надписи "Tommy Hilfiger ", "Philipp Plein ", "Love Moschino ", "League of Lgends ".

Предприети са дейности за известяван на правопритежателите на съответните търговски марки.

Гърция внезапно стегна граничния надзор с България

Ето я корупционната скица на митничарите от "Варна-Запад "

Държавата удари митническата мафия

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР