Митнически служители на ГКПП "Капитан Андреево" откриха 115 кг. контрабандeн

...
Митнически служители на ГКПП "Капитан Андреево" откриха 115 кг. контрабандeн
Коментари Харесай

Тютюн за наргиле и сексстимуланти са задържани на Капитан Андреево

Митнически чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево " откриха 115 кг. контрабандeн тютюн за наргиле и 116 опаковки полови стимуланти при инспекция на товарен автомобил на митническия пункт, оповестиха от Агенция "Митници ". Това е станало към 13 часа на 28 септември.

При инспекцията на камиона с непозната регистрация, пътуващ от Турция през България за Белгия, пред митническите чиновници водачът показал постоянни документи за транспортираната групажна стока, по-голяма част от която мебели и текстил. По метода "анализ на риска " митническите чиновници селектирали камиона за щателна инспекция, в това число с рентгенова инсталация.

При нея се открило, че сред заявената стока в товарното помещение има кашони, цялостни с общо 115 кг. тютюн за наргиле в опаковки по един кг без акцизен бандерол. В хода на инспекцията, в товарното помещение са открити и 116 опаковки лекарствени артикули в разфасовки от 0,235 грама и 0,240 грама, които са били разнообразни типове полови стимуланти.

Недекларираните артикули са били арестувани. Тютюнът за наргиле е с пазарна стойност близо 40 000 лв., а цената на дължимия данък е 17 480 лв.. На водача на камиона е формиран акт, прецизираха от митниците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР