Мистериозният мъж на Анелия се казва Любомир Захаринов. Това научи ексклузивно

...
Мистериозният мъж на Анелия се казва Любомир Захаринов.
Това научи ексклузивно
Коментари Харесай

Новият на Анелия е хазартен бос

Мистериозният мъж на Анелия се споделя Любомир Захаринов.



Това научи извънредно " България Днес " от източник, непосредствен до новата звездна двойка. Бизнесменът, който съумя да открадне сърцето на Анелия, се занимава с насърчаване на хазартен бизнес у нас. Заедно с брат му Марио Захаринов са притежатели на верига хазартни зали и на един от най-новите уеб сайтове за залагане. Марио е мъжът до Бориса Тютюнджиева, като тя също настойчиво крие, че точно той е татко на щерка й Магдалена. Бориса и Анелия са новите всемирски етърви.

" Имам си човек до себе си и съм доста щастлива. Той е прелестен ", призна напълно скоро участничката в " Като две капки вода ".

Анелия настойчиво отхвърля да разкрие името само че новата си възлюбена. Тайнствеността е подбудена най-вероятно от поверие или от терзание нещо да не помрачи щастието на певицата. Анелия признава, че се нанася да живее при Любомир още при започване на връзката им, а домът си оставя на щерка й Ивон. 18-годишното момиче е плод на любовта на певицата с предприемача Коко Динев. Ивон към този момент е независима, а майка й върви на посетители понякога.

 

 Тютюнджиева е етърва на Анелия

Тютюнджиева е етърва на Анелия

Захаринов също има две деца от своя предходна връзка. Бизнесменът е татко на момиче и момче, които са очевидно на 4- и 10-годишна възраст. Запознати настояват, че Анелия се схваща доста добре с дечицата, а те също я одобряват като част от фамилията.

 

 Захаринов е новият мъж на Анелия

Захаринов е новият мъж на Анелия

Анелия и Любомир рядко се появяват на всемирски събития дружно, а когато го вършат, деликатно сортират обкръжението си. Единственото, което ги издава, са фотосите и на двамата от откриването на нов уебсайт, който Захаринови показват през ноември предходната година. Анелия участва на събитието и пусна няколко фотоси, несъмнено, без обичания си. Бориса Тютюнджиева направи същото.

Анелия дотам крие самоличността на Любо и връзката си с него, че в профилите й в обществените мрежи липсват каквито и да е следи, които водят до предприемача. Двамата нямат общи фотоси. Липсват даже мнения и сладникави емотикони.

Биографията на Захаринов е извънредно богата. Той приключва Университета за приложни науки в Бреда, Холандия. Работи и става акционер в българското посланичество на 12-ата най-голяма одиторска мрежа в света HLB International. Признава, че едно от най-значимите неща за него е библиотеката в дома му. Определя я като най-скъпата си играчка.

" Това потребно наслаждение изисква голямо свободно време, а най-ценният и безвъзвратен запас в нашия живот е точно времето. Например би било забавно за вашите читатели, че по този начин нашумелият филм " Дюн " по едноименната книга на Франк Хърбърт е в действителност единствено началото на фантастична сага от 6 книги с общо над 2500 страници. Подобно на " Дюн " сериалът " Фондацията " е сага от шест книги на Айзък Азимов с общо 2300 страници. Времето, което човек би трябвало да посвети, с цел да прочете тези може би най-велики две творби на научната фантастика, е доста и надлежно скъпо. Но си коства всяка минута ", споделя Захаринов наскоро в искрено изявление - " Мъжете, които задават TREND ". Самият Захаринов отхвърли да разяснява дали има връзка с Анелия.


Крие половинките си



Анелия несъмнено обича да е потайна и загадъчна във връзка с мъжете в живота си.

Афиширала е единствено и само връзката си с предприемача Коко Динев. От него певицата има щерка, а точно тежката й бременност утежнява значително връзките посред им. Анелия забременява, когато е едвам на 21 година, Коко е с 10 година по-голям от нея. В едно от редките си персонални изявленията преди години певицата разкрива, че бременността й е била извънредно сложна, и я дефинира като тежък миг в живота й. Тогава лекарите се съмняват за рак, постанова й се да лежи три месеца в болница, с цел да задържи Ивон. Твърди, че това се отразява на брака й и с Коко Динев и не съумяват да го преодолеят. Именно това дава подтик към развода й.

 Жени се единствено за Коко Динев

Жени се единствено за Коко Динев

След развода си с Динев Анелия в никакъв случай повече не обявява своя връзка. Години по-късно признава, че след раздялата й с предприемача е срещнала специфичен човек, с който прекарват дълги години дружно. Той обаче желае дете от нея, а тя отхвърля.

 С Калоян Арсенов се обичат буйно, само че малко

С Калоян Арсенов се обичат буйно, само че малко

Не липсват и спекулации към любовния й живот. Мъже, за които всички знаят, само че Анелия в никакъв случай не признава. Един от тях е Калоян Арсенов. Синът на някогашната министърка на околната среда и водите Долорес Арсенова има бурна, само че не особена обич с Анелия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР