Мистериозните Мъже в черно наистина съществуват …През годините, изследователите на

...
Мистериозните Мъже в черно наистина съществуват …През годините, изследователите на
Коментари Харесай

Мистериозните Мъже в черно наистина съществуват

Мистериозните Мъже в черно в действителност съществуват …През годините, откривателите на НЛО доста постоянно разискват тематиката за мистериозните Мъже в черно.Изследователят Джон Кийл споделя: “Мъжете в черно са персони, които се показват като военни офицери, само че задачата им е да се приключи следствие на НЛО, да се сведе до най-малко достоверността на участващите в сходни следствия и да се внуши боязън на очевидците. ”

 w1 1 - Мистериозните Мъже в черно в действителност съществуват (видео)
Бивши офицери на Военновъздушни сили на Съединени американски щати удостоверяват това и споделят, че и екипът на Проект „ Синя книга “ е бил осведомен с тези Мъже в черно.

 w2 1 - Мистериозните Мъже в черно в действителност съществуват (видео)
Дори са документирали няколко случая, в които са сплашвали очевидци на НЛО и са конфискували фото доказателства.Четете още: Жена видяла Мъж в черно по време на отвличането й от извънземниСвидетел споделя:
„ Мъжете в черно съществуват, тъй като съм ги виждал, само че не в подтекста на НЛО. Ако инцидентно сте един от нещастните хора, работещи по SAP, ще срещнете тези хора. Не мога да кажа, че разбирам за какво носят черни облекла, имат съвсем идентичен растеж, всички са облечени в бизнес костюми и шапки …Те не се занимават единствено с НЛО, а и с Черните планове. Всичко ми се коства малко трагично, само че тези хора са доста съществени и съм съвсем сигурен, че имат безспорната власт да вършат каквото си изискат. ”Гледайте видеото.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР