Мистериозната липса на Генчо от Игри на волята: България“ подлуди

...
Мистериозната липса на Генчо от Игри на волята: България“ подлуди
Коментари Харесай

Мистерия: Къде изчезна Генчо от „Игри на волята“

Мистериозната липса на Генчо от „ Игри на волята: България “ подлуди феновете в обществените мрежи. Наскоро отпадналият участник към момента вълнува почитателите на рисковото риалити. Всички се питат къде изчезна едрият юначага.

Причина за паниката бе, че някои от върлите почитатели на надпреварата видяха, че след отпадането си Генчо към момента не е пил ароматна напитка в предаването „ На кафе “ при чаровната водеща Гала, както останалите участници в четвъртия сезон на „ Игри на волята: България “. Към този миг Генчо към момента не е гостувал, с цел да опише за приключенията си в предаването.
               

От зоркия взор на почитателите не убягна и различен факт. Те напомнят, че след отпадането си от шоуто, всички участници разгласяват къси видеоклипове в обществените мрежи, където дават отговор на няколко въпроса за надпреварата. Кадрите са снимани незабавно откакто присъединяване им в предаването завърши. Подобно видео не бе показано за отпадналия Генчо.

Липсата на финално обръщение роди и смешки в обществените мрежи.

„ Гената нямаше обръщение, тъй като най-вероятно е било в жанр „ Стоичков “! “, написа един от членовете на фейсбук грубата „ Игри на волята: България “.

Друг пък упорства: „ Моля, продукцията да даде линк, желая да го видя “.

Тези два обстоятелството родиха редица догатки и спекулации в Интернет пространството. В обществените мрежи се роди даже версията, че в едно от живите си видеа Генчо е издал без да желае кой е победител в предаването и по тази причина е бил глобен.

Друго съмнение е, че се готви грандиозна изненада. Според тази версия един от отпадналите участници ще се върне на бял кон в играта, получавайки втори късмет да се бори за огромната премия от 100 000 лв.. Според почитателите това е точно Генчо. Това не бе доказано, защото при сливането на племената в понеделник, нямаше изненада.
               

Мрежата прегря, откакто един от любимците за продобиване на надпреварата отпадна в оспорвана борба с Евгения Джаферович преди седмица. Дамата съумя да обърне резултата във финалния детайл на играта, макар изоставането си, което донесе по този начин жадуваната победа.

„ Тръгвам си от „ Игри на волята “ неудовлетворен, че не устоях до финалите, само че въпреки това получих доста от играта “, сподели Генчо.

Преглед на профилите на Генчо в обществените мрежи демонстрира, че той напълно не е липсващ. В Инстаграм той е разгласил няколко фотоси, след отпадането си от игрите.

Генчо бе и посетител в „ ЧакалCast “, чийто създател и водещ е Ники Чакалов, различен изнемощял участник от четвъртия сезон на „ Игри на волята:България “.

„ Деветнадесетият посетител е - @genchomg от непобедимите. Заедно с него обсъждаме и реагираме на играта му, тактиките, женската коалиция, Зорница, Елица, Алекса, борбите на арената, всички останали племена и така нататък “, показа своя посетител Чакалов.
               

Генчо гостува и във Vbоx7, където също разкри за страстите по време и след предаването. Там остана правилен на себе си и съобщи „ Не мисля, че жена може да завоюва Игрите! “.

Преглед на Инстаграм профила му демонстрира, че има скорошни изявления. На последната споделена фотография, той театралничи с други участници от надпреварата: Героги и Аспарух, а преди този момент демонстрира какъв брой грациозен може да бъде, издокаран в костюм.
               

Какво в действителност се е случило с Генчо, евентуално следва да разберем.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР