Мистериозната драма на режисьора Емералд Фенел Момиче с потенциал“ (Promising

...
Мистериозната драма на режисьора Емералд Фенел Момиче с потенциал“ (Promising
Коментари Харесай

Отмъщението никога не е изглеждало толкова сладко: „Момиче с потенциал“ (ВИДЕО)

Мистериозната драма на режисьора Емералд Фенел „ Момиче с капацитет “ (Promising Young Woman) е новото кино предизвикателство, с което ще се срещнем очи в очи в кината през 2021 година.

Първият филмов откъс на престъпната продукция е към този момент онлайн и можем да го определим като самобитна кинопровокация, която разпростира въображението, подтиква творчеството и насочва прожекторите към основната героиня, която основава успореден свят, в границите на който би могла съвършено да осъществя проектите си.

Касандра е жена с богато минало и спорно бъдеще. Самата тя взема решение да стане стопанин на ориста си и да се трансформира в катализатора на всичко, което следва да се случи в живота ѝ… и в този на другите към нея. Обикалянето на разнообразни нощни клубове и обликът на пияна и нестабилна жена се трансформират в нейна рутина, а джентълмените, „ притекли се на помощ “ - в нейни жертви.

След непредвидени условия, които прекъсват здравното ѝ обучение, тя е подготвена да се върне към фантазиите си и да разчисти пречките по пътя си. Не е подготвена обаче да не помни предишното и по тази причина слага един нов изкушаващ взор към отмъщението.

Какво може да отключи такава неотстъпчивост и да трансформира предишното в мотор на бъдещето? Отмъщението ли остава единственият вид да живееш живота си и да гледаш напред, освободен от товара на всичко, което е било? И има ли по-опасно събитие от момиче с капацитет?

Освен режисьор Емералд Фенел е и сценарист на кино лентата. В основната роля влиза Кери Мълиган, а в актьорския състав влизат още Бо Бърнам, Лавърн Кокс, Адам Броуди, Сам Ричардсън и други

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР