Мистериозен сигнал от бившия следовател Петър Петров, по-известен като Пепи

...
Мистериозен сигнал от бившия следовател Петър Петров, по-известен като Пепи
Коментари Харесай

Петър Петров-Еврото твърди, че подкупил европрокурор

Мистериозен сигнал от някогашния следовател Петър Петров, по-известен като Пепи Еврото, до българската и европейската прокуратури. В него се твърди, че Теодора Георгиева, която е представителят на България в екипа на Лаура Кьовеши, е 10 000 лева рушвет месечно. Парите, написа Петров, били излъчени в ресторанта „ Осемте джуджета ”. Целта била Георгиева да окаже въздействие върху избрани следствия.

От Софийската градска прокуратурата потвърдиха за, че са получили подобен сигнал. Тепърва обаче ще се ревизира кой е подателят и дали почеркът е на Петров.



Самата Теодора Георгиева назова написаното „ памфлет ”.

„ Обвиняемото лице, за което се твърди, че е създател на сигнала, е разгласен за търсене за осъществени от него закононарушения. И е в пълномощията на българската прокуратура да откри неговото местоположение и да снеме пояснение във връзка на изказванията. Категорично декларирам, че изнесеното е клюка. Свързвам го с активността на европейската прокуратура и сериозните ползи, които тя визира със своите следствия ”, съобщи Теодора Георгиева, български представител в Европейската прокуратура.

Петър Петров е в неопределеност от края на май тази година.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР