Мисля, че София Филм Фест е доста специален, защото едновременно

...
Мисля, че София Филм Фест е доста специален, защото едновременно
Коментари Харесай

Александра Кочев: От баща ми научих да не се предавам

„ Мисля, че София Филм Фест е много специфичен, тъй като по едно и също време насърчава артистите и ги прави много известни. Много се вълнувам от тази идна среща с българската аудитория. Радвам се, че моите баба и дядо се появяват във кино лентата. Когато ме видите във кино лентата и да играя в него, това не съм аз, само че е персонален, да, доста мои другари и родственици вземат участие в него. “

Това сподели Александра Кочев, режисьор и член на Международното жури на София Филм Фест и щерка на известния американски режисьор Тед Кочев – режисьорът на „ Рамбо: Първа кръв “.
Това е една доста персонална история за двама души, за хора, които ненавиждат всички останали. Цялата идея на кино лентата е моя, заснехме го с най-хубавите ми другари. Моят брачен партньор взе участие във кино лентата също, а нашата история стартира на фестивала София Филм Фест. Категорично не чакахме да се случи нещо сходно. Мислех си, ще дойда тук да видя родината на моя татко, и най-после срещнах бъдещето си тук.
„ Доста съм научила от татко ми като режисьор. Научих значимостта на сериозния труд и на това да не се предаваш. Той също по този начин е тежък работохолик “, сподели Александра Кочев.

„ Мисля, че това да бъдеш откровен и правилен на своето разбиране и изкуство е тайната към триумфа. Мисля, че политическата уместност е изключителна значима в киното за жалост. Това постоянно заглушава честния диалог, само че се надявам да можем да стигнем досега, когато ще имаме почтени диалози “, описа още тя.

„ Гледала съм един прелестен филм – „ Писмо до Америка “, само че в действителност има доста ужасно българско кино. Има страхотни режисьори тук “, показа още Александра Кочев.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР