Мисля, че до към края на март всички, които са

...
Мисля, че до към края на март всички, които са
Коментари Харесай

Стоичков очаква до месец да има разрешение за стадиона на ЦСКА София

" Мисля, че до към края на март всички, които са свързани с тази идея, и Министерство на спорта, да кажат да. Някога да сте чула господин Ганчев да каже, че желае от страната пари. Други желаят пари, ние не желаеме. Ние желаеме да ни разрешат да го създадем ", съобщи легендата на българския футбол Христо Стоичков пред NOVA по отношение на проектите на ЦСКА София да построи нов стадион на мястото на " Българска войска ".

Днес носителят на " Златната топка " за 1994-а навършва 56 години и показа, че се надява скоро да има положителни вести за всички почитатели на " армейците ". 

" Червеният дух в никакъв случай не ни е напускал. Никога не сме се плашили от най-трудното. Ние преживяхме най-трудното. Сега чакам с неспокойствие макар всички тези зелени знайковци и незнайковци, че не можело да се направи стадион, да се направи стадион. Сега ги чувам, че желаят да вършат нов народен стадион. За какво ти е? Няма хора, той стадион щял да прави. Дай на тези, които имат, да ни го създадат, да си го поправят и помогни с каквото можеш ", сподели Стоичков.

" Не ни дават зелените, тъй като едно дърво щяло да го няма. Окей, ще махна едно, ще посадя пет. Лично аз ще ги сея. Тогава какво ще ми кажат? Но ние ги позволяваме зелените да си вършат каквото си желаят ", добави той. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР