Мислете добре, утре ще е вече късно. Разгледах внимателно великия

...
Мислете добре, утре ще е вече късно. Разгледах внимателно великия
Коментари Харесай

Николай Марков: С великия харвардски бюджет ще си останем индианци, управлявани от тъпи и крадливи олигарси-комунета. Ако не им направим качествена шокова терапия напролет, ще ни окрадат повече

Мислете добре, на следващия ден ще е към този момент късно. Разгледах деликатно великия харвардски бюджет, който преди изборите другарката Нинова сподели, че ще ни направи европейци. Ами няма да ни направи! Ще си останем индианци, ръководени от тъпи и крадливи олигарси-комунета. Изобщо не ме интересува дали някоя такава пачавра е приключила Харвард или Сорбоната. След като приходите ни ще останат същите, а в случай че отчетем инфлацията – дори ще намалеят, тези са мъртви за мен. Това разяснява специалистът по национална сигурност Николай Марков.

И в случай че не им създадем качествена шокова терапия в ранна пролет, тия ще ни окрадат повече от това нещо тиквата. И без друго знаят, че оптималното време на оставането им на инат във властта е още една година, няма по какъв начин да не грабят като за последно. Много добре познавам душeвността на юпитата и съвсем всички техни производни, акцентира Марков.

А това, че Славчо Трифоновски ще ни отмъщава един тип, че не сме избрали неговите юпита в лицето на джуджето Хаяско, на мен изобщо не ми пука на папука. Да си мълчи там и да се прави на забавен, пък времето ще покаже кой накъде ще изтича в тръбите. Волът като рие, пада на гърба му! Ама блееха крепко по спекулация тв: „ Боят настана, тупкат сърца ни! Тупкали са задниците ви гладни, но за американските ползи, нашите ги няма, отсича специалистът.

„ За тези, които дават обещание доста, единствено и единствено да ги изберете да ви ръководят, а след това се отметнат от думите си, като кажат, че времената били сложни и те видите ли не предполагали че такова е ситуацията, наказването е конфискуване на имуществото и заточение отвън рамките на Отечеството ни. Аз нееднократно съм ви казвал: ” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Васил Левски 1873 г.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР