Мислеше ли 27-годишният Пол Маккартни, че неговото възрастно аз все

...
Мислеше ли 27-годишният Пол Маккартни, че неговото възрастно аз все
Коментари Харесай

Пол Маккартни и конспиративната теория, че е умрял на 28 г.

Мислеше ли 27-годишният Пол Маккартни, че неговото възрастно аз към момента си мисли за Abbey Road? Запитан този въпрос, музикантът дава отговор без да се замисля: „ Младият Пол щеше да е щастлив да чуе, че е доживял до толкоз години. ”

``
реклама

Оказва се, че Маккартни не е вярвал, че ще навърши 28 години, камо ли 77 година  В изявление за The Radio Times по случай 50-тата годишнина на  Abbey Road, представен от 
dnes.bg, той споделя:

„ Както доста други хора, аз си мислех, че ще умра на 28 години. Което няма нищо общо с номера на колата от обложката. “

Култовата фотография на пресичащите The Beatles години наред е подхранвала тайните теории, че Пол е мъртъв и е сменен със собствен двойник. Според голям брой хора обложката съдържа доказателства, че Маккартни е умрял в случай преди албумът да бъде публикуван. Едно от тези доказателства е точно номера на VW Beatle  - 28, възрастта, на която трябвало да е Пол „ в случай че беше жив “.

Маккартни разкри, че няма физическо копие на нито един от всички 23 албума, които The Beatles издават.

" Винаги съм си мислел, че трябваше да запазя най-малко една плоча от всичко, което произведохме, само че бях прекомерно ангажиран да пребивавам “, споделя той.

Съвсем неотдавна Маккартни разяснява и Brexit, наричайки го " цялостен безпорядък “.

" Като доста британци и аз не знам какво тъкмо се случва. Референдумът евентуално беше неточност. Сега не съм сигурен, че някой изобщо знае какво да прави в тази обстановка. Но мисля, че ще се оправим. Винаги го вършим. Достатъчно остарял съм с цел да помня, по какъв начин боклукът беше по улиците и по какъв начин хората не можеха да бъдат заровени, тъй като гробарите излязоха на митинг. Тогава времената бяха ужасни, само че ние се справихме. И в този момент ще се оправим. Това е един безпорядък и ще бъда доста омекотен, когато завърши “, съобщи Пол пред BBC Newsnight.

А пред  The Radio Times Маккратни съобщи, че той и останалите трима от Ливърпулската четворка постоянно са харесвали кралицата, тъй като „ постоянно, когато всичко се разпада, тя е лепилото, което ни държи дружно. “

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
--> <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР