Мислех си наскоро как само един дъжд е достатъчен, за

...
Мислех си наскоро как само един дъжд е достатъчен, за
Коментари Харесай

7 златни филма, които ще гледаме и тази есен

Мислех си неотдавна по какъв начин единствено един дъжд е задоволителен, с цел да преобърне времето. Лятото отстъпи място на есента. Което си е безусловно в реда на нещата.

Още при започване на август виждах на места жълти листа. Тепърва те ще стават от ден на ден и повече, до момента в който не сменят напълно премяната на паркове и градинки. А това също е красиво.

Есента е пламък, въпреки и студен. Много цветове, в които ти се желае да се сгушиш. Стая, огряна от светлината на няколкo свещи, всяка с друг мирис. Книга, която гледаш да четеш постепенно. Филм, чийто край отлагаш.

Днес ви предлагам не едно, а седем такива заглавия. Със сигурност сте ги гледали, аз също, само че какво от това? Ще ги виждам и тази есен, тъй като ги одобрявам, тъй като актьорите, участващи в тях, са големи имена, тъй като са от филмите, които не омръзват.

" Обществото на мъртвите поети " (1989)



Робин Уилямс, Робърт Шон Ленард, Итън Хоук, " Оскар " за автентичен сюжет, рейтинг 8.1 в IMDb. Въздействащ филм за връзките сред един преподавател и неговите възпитаници. Истинско признание.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР