Мисията ни ще удължи краткото си работното време утре, за

...
Мисията ни ще удължи краткото си работното време утре, за
Коментари Харесай

Технически срив блокира посолството ни в Лондон

Мисията ни ще удължи късото си работното време на следващия ден, с цел да приема заявки


Сериозен механически проблем е причина посолството ни в Лондон да не приема българи от няколко дни. За това оповестиха пред “Труд ” нашенци, оставени да чакат пред вратите на задачата ни. “Системата е паднала ”, гласи обяснението на чиновниците в посолството, които понякога излизали, с цел да отпратят хората, събрали се да чакат.

Специалистите работели от няколко дни, когато зародил казусът, само че не били сигурни, че ще могат да го оправят до понеделник, по тази причина от посолството не съобщили публично за казуса. Единствената информация за случая е бележката на входа, с която се запознаваш, когато пристигнеш на място, споделя пред “Труд ” Драгомир Антонов (виж снимката).

Не е ясно по кое време системата ще проработи, а от бележката даже не излиза наяве по кое време е “днес ”, възмутиха се нашенци пред “Труд ”. “Идването ми до Лондон ми коства към 200 паунда. Посолството ни очевидно не разчита на интернет ”, описа Драгомир.

Вчера на хората, които са изразили подготвеност да изчакат, до момента в който системата тръгне, е отказано да бъдат признати след 13.30, когато завършва формалното работно време на посолството ни.

“Има проблем с интернет връзката. Доставчикът е заречен всеки миг да възвърне услугата. От вторник ще се одобряват поръчки на жители с удължено работно време ”, обясниха от външно министерство пред “Труд ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР