Мисията на съквартирантите разпали див скандал между Златка, Благой и

...
Мисията на съквартирантите разпали див скандал между Златка, Благой и
Коментари Харесай

Златка вдигна във въздуха Благой, ето защо

Мисията на съквартирантите разпали див скандал сред Златка, Благой и Емануела.Русото прелъщение подпали поради насмешка в изповедалнята от останалите съквартиранти, че половинката й Благой се е натискал с Емануела.

" Всички се подиграват с тебе. ", захапа тя Джизъса, когато останаха уединено. " Започнаха да се гаврят какво сте правили 1 час с Емануела, че сте се целували или нещо такова. Ти за насмешка ли си? Те за теб приказват - не за мен. Направи им забележка. Ти имаш връзка с мене. Как ще приказва някой за теб по този начин. ​​​​​​​Не желая да приказват за теб, че си някакъв си, разбираш ли ", продължи тирадата си тя.

" Не може да се бъзикаме по този начин. Не е окей по този начин. То е ясно, че е бъзик, но нито на мен, нито на нея (Златка) й харесва това. ", отбрани достойнството си Благо. " Аз изобщо не знаех, че в миналото са ви спрягали. то малко гузен-негонен бяга ", изкоментира Вулева.

Междувременно, наплашена от назрелия скандал Емануела взе крайни ограничения, решавайки да напусне къщата, написа Блиц. " В такива интриги аз няма да влизам ".Заради състоялата се врява, Големият брат реши да замени двойките в седмичната задача и Златка да отиде при Благой, а Емануела при Гъмов.

Целия скандал приключи с омачкани чаршафи и всички се питат прави ли секс Джизъса със Златка.


Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР