Мисията на Макрон в Москва носи рискове за политическото му

...
Мисията на Макрон в Москва носи рискове за политическото му
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Гешев трябва да бъде подложен на проверка за надеждност по силата на ЗЗКИ и разследван

" Мисията на Макрон в Москва носи опасности за политическото му бъдеще, защото се търси невъзможния компромис сред от една страна, правилата на създаване на съюзите на демократичния свят и от друга - на стратегическите цели на Кремъл за възвърне колкото е допустимо от някогашната империя на Съветския съюз ", уточни още той.

" България стои несигурно на този декор, заради мощното въздействие на Русия, посредством петата колона в България. Признаци за това са освен неуверените реакции към напъните на НАТО да укрепи източните си граници. Сред тях са и енергийната взаимозависимост, и прикриването от изпълнителната власт на Борисов и неговия антураж, както и от прокуратурата на Цацаров и Гешев на терористичните дейности на съветските познавач. служби в България - гърмежите в оръжейни фабрики, българския " Новичок " и други ", сподели Ноев.

" Гешев и Борисов са настойници на съветските ползи в България. Гешев би трябвало да бъде подложен на инспекция за надеждност по силата на Закона за отбрана на класифицираната информация и разследван. Лидерите на четворната коалиция би трябвало да поддържат напъните на държавното управление и премиера в битката с мафията и да трансформират ЗЗКИ, с което да бъде свален чадъра на недостижимост на Гешев ", безапелационен беше той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР