Мис Плеймейт Нора Недкова заби най-богатия български морски капитан. Баровецът

...
Мис Плеймейт Нора Недкова заби най-богатия български морски капитан. Баровецът
Коментари Харесай

Нора Недкова свали топ милионер след Слави Трифонов СНИМКИ

Мис Плеймейт Нора Недкова заби най-богатия български морски капитан.

Баровецът се споделя Иван Георгиев и е от Варна. От години обаче не живеел в морската столица. Имал първокласни жилища в Монако и Ница, написа Хот Арена.

Възможно е свалката сред Нора и Георгиев да е станала по градска линия. И двамата са родом от Варна. Новата супер двойка е дружно от към месец. Това проличава и от Facebook профила на капитана. Той е разгласил свои фотоси с Нора и нейна другарка от кръчми в Монако преди десетина дни. След това очевидно двамата са се върнали в София тъй като отново със фотоси са се похвалили, че са били в софийските нощни заведения Клуб 33 и Бедрум.

Новият на Нора е капитан на яхти, а банковата му сметка е задоволително тлъста, с цел да задоволи всяка волност на най-актуалните миски и певици. Само персоналният му автомобил, супер първокласен бял Мерцедес, коства 200 000 евро с екстрите.

Георгиев очевидно е почитател на марковия метод на живот, хубавите дами и пурите, проличава от фотосите му в обществените мрежи.

Колежки на Нора със злоба разясняват, че това и е най-успешния мъжки трансфер. Последно за нея се говореше, че е гадже на Слави Трифонов, който даже я завел в Монако.

Има обаче и друга версия за връзките им. Според близки на Недкова тя и Георгиев са единствено другари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР