"Мис България" 2015 г. Радост Тодорова и партньорът ѝ -

...
"Мис България" 2015 г. Радост Тодорова и партньорът ѝ -
Коментари Харесай

Мис България 2015 разпуска с футболен национал в Индонезия

"Мис България " 2015 година Радост Тодорова и сътрудникът ѝ - футболистът от националния тим Георги Костадинов, се радват на топлите слънчеви лъчи в далечна Индонезия.

Красавицата качва фотография след фотография от екзотичната почивка в профила си в Инстаграм, а Георги е неразделно до нея. Освен луксозните плажове и басейни, на които се любуват влюбените, те са съумели да посетят и една от най-големите забележителности в Индонезия - централния хиндуистки храм на Бъсаких.







Радост е разгласила и фотос с "Мис Индонезия " 2015 година, с която са съумели да се видят по време на пътешествието.

Радост Тодорова се прочу около състезанието Мис Вселена 2015, който се организира в Лас Вегас. На прословутото издание на състезанието за хубост водещият Стив Харви обърка имената на победителката и първата подгласничка. Вместо да награди Мис Филипини като победителка, той разгласи Мис Колумбия за най-красивата неомъжена жена във вселената. Той поправи грешката си бързо по-късно, което остави цялата аудитория и участничките в тотално неразбиране. На фрагментите от събитието се видя, че нашето момиче - Радост бе единствената насърчаваща Мис Филипини да си вземе купата и короната, които ѝ се поставят по право.





Коментиращи в мрежата показаха своята поддръжка към българката и писаха "Всеки има потребност от една Мис България в живота си ".

27-годишният Георги сега играе в израелския отбор "Макаби ". Той е част от националния ни тим от предходната година, като на 9 юни 2017 бележи първия си гол в мача с Беларус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР