Мирослав Боршош даде официален старт на „Академия за ВИЗИОНЕРИ“ 2022

...
Мирослав Боршош даде официален старт на „Академия за ВИЗИОНЕРИ“ 2022
Коментари Харесай

Стартира „Академия за ВИЗИОНЕРИ“ 2022 на Столична община

Мирослав Боршош даде формален старт на „Академия за ВИЗИОНЕРИ“ 2022 година

„ Да си визионер няма начало и край. Действията и напъните Ви през днешния ден ще Ви образуват като персони на следващия ден. Малките стъпки на една група водят до огромна смяна за цялото общество “ – съобщи заместник-кметът на Столична община на 31 март под куполите на „Ларгото“, на събитието във връзка откриването на новия сезон на младежката самодейност.

„ Академия за ВИЗИОНЕРИ “ на Столична община подтиква младежите на София да генерират новаторски хрумвания с идея за бъдещето на града в пет тематични посоки.

33-ма столичани на възраст от 15 до 29 години са участниците в новия сезон на „Академията“.

Във времевия диапазон април – май одобрени специалисти в пет разнообразни области ще подкрепят креативния развой и ще въодушевяват участниците, разкривайки им нови подходи, способи и положителни практики за сполучлива реализация на новаторските концепции.

В тазгодишното издание на „Академията“ младежите ще преминат и през две нови образования – за работа в екип и ръководство на планове. В началото на месец юни участниците ще защитят концепциите си обществено пред жури. Финансирането на концепциите е в размер на 5 000 лева, а утвърдените хрумвания ще се случват от юни до ноември.

Успоредно със старта на „Академията“, на 31 март, бяха показани към този момент осъществените през 2021 година. Авторите на концепциите и техните ментори бяха наградени със специфичния приз на „Академия за ВИЗИОНЕРИ“.

е напълно безвъзмездна самодейност на локалната власт, която подкрепя юношески хрумвания в 5 тематични посоки. Повече информация на
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР