Мира Радева се показа като перфектна домакиня. Посрещна гостите си

...
Мира Радева се показа като перфектна домакиня. Посрещна гостите си
Коментари Харесай

Безупречната Мира Радева посрещна компанията от „Черешката” в дома си в уютна атмосфера и превъзходно френско меню – Снимки)

Мира Радева се появи като съвършена стопанка. Посрещна гостите си в личната си къща. Отвори порти за компанията от „ Черешката на тортата ”, която  се възхити от лукса на ситуацията, само че и от кулинарните умения на социоложката.

Госпожа Радева не за първи път взе участие в кулинарното шоу и още от вратата си пролича, че обича да посреща хора в личната си цитадела. Показа на драго сърце първокласната конюнктура, в която живее.

Холът й е цялостен със мемоари, творби на изкуството, мека мебел и камина. Която да грее в студените зимни вечери.Най-голямо усещане направи пианото. Което сама си купила и почнала да взема уроци на по-зряла възраст.

Похвали се с картина, на която е изобразена родната й Варна и си спомни, че преди време там имало дребна сладкарничка. Където първото й гадже я водило на мелба.

Мира Радева се развихри в кухнята и подготви извънредно вкусна храна. Менюто  й бе с френски акцент.

Поднесе на гостите си няколко предястия като хайвер от тиквички, съвременна имамбаялдъ с патладжан, чорба от домати със скариди. А за главно патешко мегре, приготвено чудесно с  гарнитура от пържени ябълки в масло. За десерт сервира щрудел от ябълки и баклава по рецепта от нейната баба. Можем да я похвалим, че сама разточи корите. Да не забравим и питката, която омеси сама и с нея посрещна компанията. Така поглези и най-претенциозния усет на всичките си гости  те я оцениха оптимално.

А феновете за първи път като един не откриха недостатък на Мира Радева и написаха: " Всичко, което направи Мира го направи с копнеж и обич, прелестна стопанка, поздравления и възторженостти! ”

Автор:Фейсбук

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР