Мира Радева известна наша социоложка, която често сме свикнали да

...
Мира Радева известна наша социоложка, която често сме свикнали да
Коментари Харесай

С тази евтина смес социоложката Мира Радева се поддържа в перфектна форма

Мира Радева известна наша социоложка, която постоянно сме привикнали да гледаме по малкия екран.
Неотдавна тя смъкна много килограми, като се оказа, че това се е случило с помощта на една домашна примес, която всяка година по това време си забърква и която има голям брой потребни свойства.
Необходими са ви 125 грама хрян, 3 лимона и 3 с.л. мед, по опция домакински.
С подобаващ апарат смелете хряна и трите лимона с корите. Ако нямате кухненски робот, ги настържете на рендето и след това ги смесете дружно. Добавете меда и пробвайте, с цел да прецените дали ви е добре на усет.

Ако е кисело или люто, прибавете още малко мед и по-късно пресипете сместа в стъклен буркан с винт, който съхранявайте в хладилника.
Ето по какъв начин да приемате потребната примес.
Яжте по 1 с.л. или 2 ч.л. два пъти на ден, най-малко 30 минути преди хранене. Ако пропускате закуската по принцип, то хапвайте от сместа преди обяда и вечерята ви.
За най-хубав резултат приемайте домашната примес най-малко 2 седмици, а може и повече.

А ето и единствено дребна част от потребните свойства: богато наличие на витамин С от лимоните; укрепване на имунната система, с помощта на меда и лимоните; антиоксидантно свойство на хряна; пречистване на организма от хряна и даже заличаване на дребни тумори; предотвратяване от грип и настинки; подсилване на белите дробове; намаляване.
Можете да приемате тази потребна домашна примес през цялата година, само че имайте поради, че най-хубав резултат от нея ще постигнете през есента и зимата, тъй като тогава ще можете да усетите в цялостен резултат потребните свойства на хряна, защото това е времето, в което стартират да върлуват разнородни вируси и грипни варианти.

Погрижете се за здравето и имунната си система с тази лесна и потребна рецепта. Всички съставки, които включва, са натурални, по тази причина не се тормозете от предозиране.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР