Мира Добрева използва личния си фейсбук профил, за да обясни

...
Мира Добрева използва личния си фейсбук профил, за да обясни
Коментари Харесай

Мира Добрева: Аз изритана? Предадох щафетата на по-млада и красива колежка

Мира Добрева употребява персоналния си фейсбук профил, с цел да изясни каква е обстановката с нейната работа в Българска национална телевизия. Водещата уточни, че е била в болничен, а по-късно " малко в отпуск ", което е породило слуховете за изхвърлянето ѝ от малкия екран.

По думите на Добрева, тя към момента е " In ", само че в това време изясни каква е повода да съобщи щафетата на ОТБЛИЗО на по-млада и по-красива колежка. Ето какво сподели тя:

Добро утро, Скъпоценни хора. Докато бях в болничен, а след това и малко в отпуска, ме застигаха думи като “изритана ”, “изхвърлена ”, “аут от Българска национална телевизия ". Въпросът с вълненията на някои люде дали съм in, или out ги тревожи от време на време, знам.

Съчувствам им. Решението ми да предам щафетата на ОТБЛИЗО на по-млада и по-красива колежка, и по-талантлива също, премислям детайлно и когато пристигна часът, ще го направя уместно и с почит към правилните си фенове и почитатели. Дотогава има няколко месеца, в които ще завърша акцията в помощ на Майки на деца с увреждания и 103-годишната Баба Дора, изясни тв звездата. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР