Миньончето, което проявява явни мераци за завръщане на сцената, хич

...
Миньончето, което проявява явни мераци за завръщане на сцената, хич
Коментари Харесай

Мария се пусна с дантелите на баба си

Миньончето, което демонстрира очевидни мераци за завръщане на сцената, никак не се старае да наподобява най-малко търпимо добре. Последното ѝ включване в Инстаграм я разкри в непозната светлина – като от времето на бабите ни. Миниатюрното рокле, което бе облякла Мария, очевидно имаше за цел да впечатли аудиторията.

За неин смут обаче не ѝ се получи и от погледите не убягна тоталната липса на грациозност и жанр. На процедура певачката се пусна с дантел-рокличката на баба си в композиция с черни сходства на маратонки. Белите чорапи пък, с копнеж да бъдат вдигнати чак до ушите, допълваха “тоалета ” на пишман стилната икона на България.

Откакто Мария се реши да се връща на сцената, не минава и ден, без да подсети за себе си в мрежата. Изпълненията в персоналния ѝ живот, от своя страна, още един път подсказват, че нещо си е наумила. Дали ще работи по кариерата, или пък към този момент е в търсене на нов мъж, към този момент историята мълчи. Тя самата пък по никакъв начин няма да си признае! Е, най-малко откъм стайлинг може да се постарае. През годините попфолк дивата е имала не едно и две фешън попадения. Може би е добра концепция да си напомни архивите и да се върне назад в 21 век.





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР