Минути след края на изборния ден в централата на социалистическата

...
Минути след края на изборния ден в централата на социалистическата
Коментари Харесай

БСП видя: Някакъв тип провокация на машинното гласуване

Минути след края на изборния ден в централата на социалистическата партия на столичната улица „ Позитано “№ 20 беше безшумно и умерено.

В партийната централа не се вижда изключително придвижване, съобщи кореспондент на „ Хоризонт “. Реакция на изборните резултати се чака да има към 21 часа.

Ръководството на Българска социалистическа партия бе декларирало, че се бори за първа политическа мощ в 45-тия Парламент, само че в случай че се потвърдят първите данни от екзит пол за резултатите от вота през днешния ден, Българска социалистическа партия може да се окаже трета политическа мощ.

В хода на изборния ден от „ Позитано “ преда сигнали в ЦИК за изборни нарушавания и пазаруване на гласове.

Георги Свиленски дефинира „ бъговете с машинното гласоподаване “ като целенасочени:

„ Това е още веднъж някакъв вид провокация на машинното гласоподаване. Няма по какъв начин в цяла област да бъдат сбъркани  подредбата на листите, няма по какъв начин, когато се скапе една машина, в случай че има аварийни машини, да няма никаква опция тази машина да бъде заменена. Как единствено преди 48 часа министър председателят прикани българските жители да гласоподават машинно, а самият той през днешния ден гласоподава на хартия, доколкото всички видяхте “.
Все още от Българска социалистическа партия не са обявили кой ще направи коментар на първите данни за изборните резултати по-късно довечера.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР