Минус 15 градуса бе температурата на въздуха в Благоевград тази

...
Минус 15 градуса бе температурата на въздуха в Благоевград тази
Коментари Харесай

Какво начало на март - минус 15 градуса в Благоевград!

Минус 15 градуса бе температурата на въздуха в Благоевград тази заран, съобщи кореспондент на Blagovgrad24.bg . За цялата страна за през днешния ден е разгласен "жълт " код поради предстоящи ниски температури. Ще доминира слънчево време. В следобедните часове от запад още веднъж ще се заоблачи и по здрач тук-там в западните региони ще превали сняг. Вятърът ще отслабне, ще е слаб до сдържан от запад-югозапад. Сутринта ще е студено, само че денем температурите ще се покачат, оптималните ще са сред минус 5° и 0°, в крайните югозападни региони до 3°.
Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се заоблачи над масивите в Западна България. Ще духа до сдържан югозападен вятър, по най-високите върхове на Рила и Пирин - мощен до плевел западен. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра - към минус 6°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Вятърът ще е слаб до сдържан от югозапад. Максималните температури ще са сред минус 3° и 1°. Температурата на морската вода е 4-5°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР