Министрите на отбраната на Турция, Великобритания и Италия - Хулуси

...
Министрите на отбраната на Турция, Великобритания и Италия - Хулуси
Коментари Харесай

Министрите на отбраната на Турция, Великобритания и Италия обсъдиха на среща в Истанбул войната в Украйна

Министрите на защитата на Турция, Англия и Италия - Хулуси Акар, Бен Уолъс и Лоренцо Гуерини, разискаха на среща в Истанбул двустранните връзки, войната в Украйна и съдействието в границите на НАТО, съобщи Анадолската организация.

Наред с въпроси на защитата и сигурността сред нашите страни, ние имахме опция да обменим отзиви за последните развития в света и нашия регион през съдействието в отбранителната индустрия и военното образование, сподели Акар на конференция нощес след срещата.

Той уточни, че той и сътрудниците му са постигнали единодушие да продължат намерено да показват поддръжката си за суверенитета, независимостта и териториалната целокупност на Украйна.

Акар посочи, че в подтекста на последните развития в Украйна на срещата е било очебийно, че има потребност от неотложно преустановяване на огъня, с цел да няма повече загуба на човешки животи, цивилни жертви и в допълнение утежняване на филантропичната обстановка.

Успоредно с това, че продължаваме да работим с Италия и Англия в границите на нашите двустранни връзки, като страни членки на НАТО ние имахме опция да подчертаем по време на тези диалози, че е значима също и солидарността, тясното съдействие и съгласуваност в границите на НАТО, сподели още Акар.

Източник:БТА

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР