Министерството на земеделието обяви конкурс за длъжността главен секретар на

...
Министерството на земеделието обяви конкурс за длъжността главен секретар на
Коментари Харесай

В 12 без 5: Агроминистерството бърза да си намери главен секретар

Министерството на земеделието разгласи конкурс за длъжността основен секретар на ведомството със период за кандидатстване малко повече от седмица. Спешното търсене на верния претендент за длъжността стартира на 29 септември - броени дни преди изборите за Народно заседание.
Избраникът за поста ще реализира административното управление, обезпечава организационната връзка сред политическия кабинет и звената в администрацията и координира оперативната активност на министерството, написа в описанието на длъжността. Обявената съществена заплата за " Главен секретар " е от 1300 до 4700 лева " Индивидуалният размер на главната месечна заплата ще бъде избран според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент, според Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация ", написа в текста на обявата.
Ако за късия интервал на състезанието притежаващите нужната компетентност и подготовка съумеят да схванат за него и вземат участие, то би трябвало да са подготвени след това да показват своя " Концепция за дейно ръководство на административните процеси в Министерството на земеделието ". Втората част на подбора ще е изявление. Не е ясно дали процесът на асортимент също ще бъде форсиран поради това, че парламентарните избори към този момент минаха. >  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР