Министерството на вътрешните работи е поискало Националната агенция по приходите

...
Министерството на вътрешните работи е поискало Националната агенция по приходите
Коментари Харесай

МВР е поискало от НАП проверка на журналиста Димитър Кенаров

Министерството на вътрешните работи е поискало Националната организация по приходите да направи инспекция на журналиста Димитър Кенаров, през септември 2020 година, оповестяват от Асоциацията на европейските публицисти в България.

За инспекцията е станало известно по време на делото, което журналистът води против Министерство на вътрешните работи за противозаконния си арест.

На 22 април Министерство на вътрешните работи е поискало от съда да изиска информация от Национална агенция за приходите дали са внасяни „ съответните налози, здравни и обществени осигуровки “ от Кенаров и дали членува в Съюза на българските публицисти.

Димитър Кенаров беше арестуван от полицейски чиновници, до момента в който отразяваше събитията по време на антиправителствен митинг на 2 против 3 септември 2020 година Кенаров е удрян неведнъж, сподели тогава съдебномедицинска експертиза.

Журналистът беше арестуван в продължение на часове в региона на някогашния партиен дом с белезници, след което беше откаран наложително в столично районно, като му беше отхвърлен юрист.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР