Министерството на външните работи на Франция съобщи, че общо 42

...
Министерството на външните работи на Франция съобщи, че общо 42
Коментари Харесай

Франция евакуира 42-ма души от Газа

Министерството на външните работи на Франция заяви, че общо 42 души, измежду които френски жители, непрекъснато пребиваващи в страната и сътрудници на Френския институт, както и членове на техните фамилии, са били безвредно евакуирани от линията Газа . Това заяви Агенция Франс Прес.

" След молба от страна на Франция през днешния ден 42 души напуснаха Ивицата Газа през граничния пункт Рафах... С това броят на хората, евакуирани от Газа по молба на Франция, надвишава двеста ", се споделя в изказването.

Освен това в изказването се акцентира, че е значимо Израел да предприеме нужните дейности за отбрана на цивилното население в региона, и се упорства за " преустановяване на сраженията " .
 Евакуират над 1 милион палестинци от Рафа преди огромна военна интервенция в Южна Газа
Евакуират над 1 милион палестинци от Рафа преди огромна военна интервенция в Южна Газа

Бежанците ще имат опция да изоставен лагера

Израел настоя, че подхваща обширни ограничения за отбрана на цивилните, само че е заставен да организира военни интервенции в цивилни региони, защото Хамас, палестинската въоръжена група, виновна за офанзивата на 7 октомври, работи там.

Местни здравни чиновници споделиха, че 67 палестинци са били убити и десетки ранени при въздушните удари, под прикритието на които Израел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР