Министерството на външните работи и посолството в Тел Авив информират,

...
Министерството на външните работи и посолството в Тел Авив информират,
Коментари Харесай

МВнР: В Йерусалим и Витлеем, както и в Палестинските територии се очаква да има масови прояви


Министерството на външните работи и посолството в Тел Авив осведомят, че по отношение на решението на Съединени американски щати по статута на Йерусалим като столица на Израел се чакат обществени демонстрации и местни прояви.

Към момента няма информация за ограничавания в придвижването, за непредвидени и неконтролируеми дейности, само че в градовете Йерусалим и Витлеем, както и в Палестинските територии се чака да има всеобщи прояви, които могат да доведат до произшествия, оповестяват от външно министерство.

На този стадий предлагаме да се заобикаля пътешестване до Йерусалим и Витлеем, както и в Палестинските територии, с изключение на при последна нужда.

В случай на пътешестване, следва да се заобикалят обществени места с всеобщо скупчване на хора, както и да се демонстрира нараснала зоркост при използването на градски превоз.

Съветваме пътуващите български жители да наблюдават в средствата за всеобщо осведомление настоящата информация за ситуацията в посочените места и да извършват прецизно напътствията на управляващите. Предвид опцията за обществени демонстрации и протестни прояви и в други страни от Близкия изток и Северна Африка, призоваваме българските жители, пребиваващи в района да демонстрират нараснала зоркост и да заобикалят обществени места с всеобщо скупчване на хора, да се осведомяват за ситуацията и да извършват прецизно напътствията на управляващите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР