Българин е изчезнал в германският град Висбаден.Отделът за криминални разследвания

...
Българин е изчезнал в германският град Висбаден.Отделът за криминални разследвания
Коментари Харесай

19-годишен българин изчезна във Висбаден

Българин е липсващ в немският град Висбаден.

Отделът за престъпни следствия във Висбаден се обръща към обществеността с молба за помощ при издирването на 19-годишния Златко Борисов, написа “24 часа ”.

Якето на изчезналия мъж е открито през нощта на брега на Рейн в Бибрих в региона на Уферщрасе. Предишните издирвателни дейности, включващи потреблението на полицейски хеликоптер и полицейска лодка, не са довели до откриването на младия мъж.

Тъй като не е изключено Борисов да е в безпомощно положение, полицията във Висбаден се обръща към обществеността с молба за помощ при издирването на изчезналия мъж.

Златко Борисов има къса черна коса, тъмна брада и за финален път е забелязан облечен в черен костюм със сребърно копче на лявото рамо, черна тениска, черен колан със сребърна квадратна тока и бели маратонки, написа Wiesbadenaktuell.

“ВАЖНО СПОДЕЛЯЙТЕ Здравейте!  Mомчето от фотографията се споделя ZLATKO BORISOV и се търси на 31.12 против 01.01 момчето изчезва пред дома си и към този момент 3 ти ден не могат да го открият момчето е на 19г живее във Гемрманя във град Wiesbaden в случай че имате някаква информация за момчето се свъжете на посочения телефон 06113450 или на 110 За ГЕРМАНИЯ МОЖЕ ДА съдебна експертиза СВЪРЖЕТЕ И С МЕН ”, гласи пост във Фейсбук на Петър Тодоров.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР