Министерството на туризма ще работи в посока за привличане на

...
Министерството на туризма ще работи в посока за привличане на
Коментари Харесай

Държавата иска да привлече млади кадри от чужбина за работа в родните хотели

Министерството на туризма ще работи в посока за привличане на млади фрагменти от чужбина за работа в хотелиерския отрасъл. Това стана ясно при извършена среща на министъра на туризма с районния шеф за Централна Европа и Кавказ, отговарящ за подпомагането на експертите в хотелиерството.

Двамата разискаха намирането на верните направления за поддръжка и подпомагане на сектора, които са свързани с реализирането на бъдещи планове и образования. Министър Динкова се срещна с качеството на образование на швейцарските университети по хотелиерство и туризъм, които са преобладаващи с осъществили се фрагменти в доста страни.

Целта е да успеем да премахнем всички спънки и да подкрепим младежите, с цел да се завърнат в страната ни и да допринесат с опита и добитите си познания в туристическия бранш, сподели министър.



В рамките на срещата бяха дискутирани разнообразни благоприятни условия за развиване на хотелиерството, свързани с плана за робот за домашни любимци в хотелската стая и създаването на образование за рецепционисти във виртуална действителност.

Министър Динкова получи покана за посещаване в Швейцария, където да се запознае детайлно с образователния развой и с плановете, по които се работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР