Министерството на туризма ще представи туризма на България на 3

...
Министерството на туризма ще представи туризма на България на 3
Коментари Харесай

България ще представи туризма си на 3 изложения през януари

Министерството на туризма ще показа туризма на България на 3 интернационалните изложби до края на януари 2024 година, написа TravelNews.

Първото ревю е CMT, което ще се организира от 13 до 21 януари 2024 година в Щутгарт, Германия. CMT – Щутгарт е една от най-големите тържища за всеобща аудитория в света. Интересът от страна на изложителите също е голям. През 2023 година присъединяване в него са взели над 1600 организации от 100 страни, като ревюто е посетено от над 265 хиляди души в границите на 9 дни. Рекламният щанд на страната ни в ревюто ще бъде с повърхност от 40 кв. м., а все още присъединяване в него са удостоверили туроператорите " Албена " АД, " Съни Травел " ЕООД и Община Варна, споделиха от Министерството на туризма.

Следва интернационалната туристичека борса Matka в Хелзинки, Финландия, която ще се организира от 18 до 21 януари 2024 година Matka e най-голямото интернационално ревю зa туризъм, пътешествия и вaĸaнции зa Ceвepнa Eвpoпa. В него вземат участие повече oт 800 туроператори, туристически дестинации и организации от над 70 страни, които пpeдлaгaт интернационалните и вътрешни дестинации зa пoчивĸa. Πo вpeмe нa четирите дни, в които се организира събитието, щандовете се посещават от над 70 000 гости. През 2024 година българският информативен щанд ще бъде с повърхност от 40 кв. м., а присъединяване на него са удостоверили туроператорът " Бояна – МГ " ЕООД и Община Варна.

От 24 до 28 януари 2024 година Министерство на туризма ще вземе присъединяване в едно от най-големите туристически изложби в света – интернационално туристическо ревю FITUR 2024 в Мадрид, Испания. По време на него ще бъдат проведени и винени презентации, като акцентът ще е върху съществуващите и разрастващи се винени дестинации в България. Гостите на българския народен щанд ще могат да се срещнат с опциите за винено-кулинарен туризъм в Североизточна България, Тракийската равнина и Розовата котловина, Южен Сакар, Долината на Струма, Западна и Централна Дунавска низина. Всеки от регионите ще бъде показан с качествено, типично за тероара вино, обясниха от министерството.

Участие на българския народен щанд ще вземат рекорден брой компании – 16.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР