Министерството на търговията и индустрията на Китай предвижда, че индийските

...
Министерството на търговията и индустрията на Китай предвижда, че индийските
Коментари Харесай

Washington Times: Индия се готви да се възползва от търговската война между Пекин и Вашингтон

Министерството на търговията и промишлеността на Китай планува, че индийските артикули могат да запълнят огромна част от вакуума в китайския пазар, оставен от оттеглящите се американски компании по отношение на ескалиращата комерсиална война сред Вашингтон и Пекин, написа електронното издание на вестник Washington Times.
Проучване, оповестено по-рано тази седмица, разпознава минимум 100 пазара, в които, както имат вяра индийските анализатори, техните артикули могат заменят американския експорт в Китай, тъй като създадените в Индия артикули няма да бъдат облагани с по-високите, вносни мита, които Пекин стартира да постанова на продуктите, създадени в Америка.
Става въпрос за китайските пазари на памук, царевица, бадеми, пшеница и сорго, напомня организация Фокус.
" Тези ответни цени дават опция за увеличение на износа на Индия за Китай ", се споделя в изследването на Министерството на търговията и промишлеността, заяви The Economic Times, водещият индийски финансов вестник на британски език.
Допълнителният експорт за Китай, който засяга Индия, съгласно Economic Times, включва пазарите за прясно грозде, тютюн, лубриканти и някои химикали, в това число бензен.
Колко време има Индия, с цел да се възползва от опцията остава неразбираемо, разяснява американският вестник. Миналата седмица във Вашингтон китайските и американските търговски представители се събраха за двудневни диалози, на които не съумяха да реализират огромен прогрес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР