Министерството на отбраната ще продължи да подкрепя усилията за изграждането

...
Министерството на отбраната ще продължи да подкрепя усилията за изграждането
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Подкрепяме изграждането на високотехнологичен военноморски флот

Министерството на защитата ще продължи да поддържа напъните за построяването и поддържането на високотехнологична база за военноморския ни флот. Това сподели министърът на защитата Димитър Стоянов в приветствието си към персоналния състав на Военноморските сили във Варна, на тържественото заседание - концерт по случай 143 години от основаването на бойния флот.

Министър Стоянов увери, че планът за новия многофункционален патрулен транспортен съд се развива с бързи темпове и акцентира, че това е реалност, с помощта на настойчивостта на командирите и военнослужещите, оповестиха от МО.

„ Благодаря на всички вас, които показвате по какъв начин могат да се преодоляват всички усложнения “, уточни министър Стоянов. В словото си той посочи още, че българските Военноморски сили са поръчител за суверенитета и сигурността на страната ни.

„ Участията в учения, национални и интернационалните задачи и интервенции са доказателство за вашия професионализъм. Доказателство е и последното сполучливо завършило обучение „ Бриз - 2022 “ с присъединяване на 11 страни, провело се в Черно море в изискванията на извънредно усложнена геополитическа среда “, уточни още той.

Министър Стоянов благодари на флотските ветерани и на фамилиите и околните на военните моряци и пожела на всички попътен вятър и бъдещи професионални триумфи.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР